Трапезариски маси

Ироко маса

 • Маса со природни ивици, направена од едно парче ироко дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките се изработуваат од инокс или железо.
 

Достапни димензии:

 • 8х70-90х180цм
 • 8х70-90х210цм
 • или по нарачка

Ироко маса со пајак ногарки

 • Маса со природни ивици, направена од едно парче ироко дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките се изработуваат од инокс или железо.
 
Достапни димензии:
 
 • 5х70-90х180цм
 • 5х70-90х180цм
 • или по нарачка

маса пеперутка од орев

 • Маса со природни ивици, направена од две идентични парчиња орев  дрво, споени со црна епоксидна смола.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:

 • 4х90-120х220цм
 • 4х80-90х180цм
 • или по нарачка