Rreth Nesh

Tregimi Jonë

Punishte sharrash Plaçkovica më shumë se 50 vite është një ndër firmat udhëheqëse në industrinë e prodhimit të lëndëve të drurit. Fillimet e tij datojnë qysh nga viti 1954 me prodhimin e veshjeve të drurit. Më vonë, veprimtaria kryesore e Punishtes së sharrave Plaçkovica bëhet prodhimi i lëndëve të drurit. Pastaj në vitin 1991 e ndërmerr pronari i tanishëm (trashëgimtari) dhe e zgjeron veprimtarinë me prodhimin e mobiljeve prej drunjve të mëdhenj. Para do kohësh filloi edhe me prodhimin e prodhimeve me kualitet të lartë e unik nën emrin – “Artumwood“.  Të udhëhequr nga pasioni ndaj materialeve të veçanta, punimi superior dhe kualiteti, ne krijojmë mobilje me stil modern dhe unik. Krenarë me traditën tonë të kualitetit dhe të punës së suksesshme, Punishtja sharrash Plaçkovica vazhdon që t’i ndjek nevojat dhe kërkesat e klientëve të saj.

Çka punojmë Ne?

Prodhimet tona janë unikate dhe ndryshojnë nga pamja, për shkak se secili dru është ndryshe dhe kërkon qasje, përpunim dhe prekje të ndryshme. Ne përdorim rrëshirë epokside në çdo plasaritje ose nyje të hapur, ashtu që sipërfaqja është e lëmuar dhe konzistente, por prapë fitojmë pamje rustike të përfundimit natyror.

Ne ua Ofrojmë Shërbimin më të Mirë në këtë Industri

E kemi Vëmendjen Tuaj? Klikoni më Poshtë!