artumwood-table-bench-handmade-unique
artumwood-chairs-handmade
17
25
f11
previous arrow
next arrow

Prodhimet tona janë unikate dhe ndryshojnë nga pamja, për shkak se secili dru është ndryshe dhe kërkon qasje, përpunim dhe prekje të ndryshme. Ne përdorim rrëshirë epokside në çdo plasaritje ose nyje të hapur, ashtu që sipërfaqja është e lëmuar dhe konzistente, por prapë fitojmë pamje rustike të përfundimit natyror.

Handmade Walnut Vine Table - Artumwood

Tavolinë kuzhine

Tavolinë kuzhine me skaje natyrale e punuar nga një copë druri. E mbrojtur me vaj natyror ose me rrëshirë epokside e cila i jep shkëlqim shtesë.

Produkte Unike

Produktet e bëra nga drurë unikë, të punuara në mënyrë të veçantë dhe me mbrojtje nga rrëshira epokside.

Mobilje jashtë shtëpisë

Tavolina, stola, veranda, kanape, garnitura, tenda dhe rrethoja të punuara në dorë dhe në makinë e të mbrojtura me llak (ngjyrë) sipas shijes Tuaj.

A ju pëlqeu ajo të cilën e shikuat?

Epoksi

Punishte sharrash Plaçkovica, në prodhimin e linjës së saj speciale të produkteve nën emrin “Artumwood” përdor rrëshirë epokside. Epoksidi në të gjitha sipërfaqet e drurit jep përfundim të papërshkueshëm nga uji e elastik me shkëlqim të lartë. Si shtresë mbrojtëse, ai është ideal për projektet nga druri të cilat ju nënshtrohen lagështisë ose harxhimit.

Rrëshira epokside ofron mundësi të ndryshme në kombimin me drurin.

Green Epoxy Resin - Artumwood