Дворска гарнитура

Сет Дворска гарнитура

  • Два двоседа, две фотељи со перничиња и маса со заштитно стакло, изработена од ела (чам), бел бор или бука.
  • Заштитена со бајц (боја) по Ваш Вкус.
  • Ногарки од дрво
 
Достапни димензии:
 
  • Двосет – 120х50цм
  • Фотеља – 60х50цм
  • Маса – 60х40цм