маси и клупи

маса со две клупи

  • Сет за во градина
  • Маса и две клупи, направени од ела (чам), бел бор или бука
  • Заштитена со бајц (боја) по Ваш вкус
  • Ногарки од дрво
  • Можност да се купи само маса, само клупи или мали клупи од 100цм
 
Достапни димензии:

  • 4х75-85х180цм