Клуб маси

Ироко клуб маса

 • Маса со природни ивици, направена од едно парче ироко дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:
 
 • 5х70-90х100цм
 • 8х70-90х100цм
 • или по нарачка

Клуб маса од орев

 • Округла маса со природни ивици, направена од едно парче дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:
 
 • 7х100-120цм дијаметар

сет маси за чај

 • 3 парчиња маси
 • Округли маси со природни ивици, направени од едно парче дрво.
 • Заштитени со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитени со епоксидна смола, која ги прави водоотпорни.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:
 
 • 7х30-40цм дијаметар

Винска маса од бубинга

 • Елегантна маса, направена од едно парче дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 • Ногарките се изработуваат од бубинга дрво.

Достапни димензии:

 • 6х60х110цм

Огин маса од бубинга

 • Елегантна маса, направена од едно парче дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.

Достапни димензии:

 • 6х60-40х110цм

Речна маса од даб

 • Маса од даб со епоксидна смола.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 • Едната страна ногарката продолжува, а другата страна ногарката може да е од инокс или железо.

Достапни димензии:

 • 4х50х105цм
 • или по нарачка

Маса галаксија од даб

 • Маса од даб со епоксидна смола
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:
 
 • 4х52х120цм
 • или по нарачка