Уникатни производи

винска маса од орев

 • Маса со природни ивици, направена од две идентични парчиња орев, споени со црна епоксидна смола.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:
 
 • 4х135х450цм

ироко маса

 • Маса со природни ивици, направена од едно парче ироко дрво.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
Достапни димензии:
 
 • 4х100х480цм

полица од орев

 • Полица со природни ивици, направена од едно парче орев, нерамнините се пополнети со проѕирна епоксидна смола.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите.
 
Достапни димензии:

 • 4х30-40х190цм

Клуб маса од орев

 • Округла маса со природни ивици, направена од едно парче дрво кое е исечено од коренот.
 • Заштитена со природно масло кое навлага длабоко во порите или заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките може да се од инокс, железо или полно дрво.
Достапни димензии:
 
 • 7х100-120цм дијаметар

Ироко епокси маса

 • Маса со природни ивици, направена од едно парче ироко дрво.
 • Заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:

 • 9х90х360цм

Ироко клуб епокси маса

 • Маса со природни ивици, направена од едно парче ироко дрво.
 • Заштитена со епоксидна смола, која ја прави водоотпорна.
 • Ногарките може да се од инокс или железо.
 
Достапни димензии:

 • 4х90х120цм